Citeste si...

AEROPORTUL INTERNAŢIONAL CERNĂUŢI AR PUTEA LANSA NOI LEGĂTURI AERIENE CU TEL-AVIV ŞI BUCUREȘTI

Aeroportul Internațional Cernăuţi negociază cu companiile aeriene internaționale pentru a lansa noi zboruri, se menţionează în raportul primarului oraşului Cernăuţi, Oleksii Kaspruk, scrie molbuk.ua 

Potrivit lui, în prezent administraţia aeroportului lucrează cu câteva companii care manifestă inters în ceea ce priveşte lansarea unor curse aeriene din Cernăuţi, însă nu s-a ajuns la un rezultat final. „Din punct de vedere documental există deja un permis în ceea ce priveşte lansarea unei curse aeriene către Tel-Aviv”, a spus Oleksii Kaspruk. În plus, primarul Cernăuţiului a spus că una din cele mai mari companii din România Blue Air negociază în privinţa lansării unui zbor pe ruta „Cernăuţi-Bucureşti”,  în acest fel fiind accesibil transferul de pasageri spre alte părţi ale lumii.

Amintim că, de la 2 mai Aeroportul internţional Cernăuţi şi-a reluat programul de zbor cu charter către Antalia.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1