Citeste si...

DOUĂ SPECIALIZĂRI NOI LA CATEDRA DE LIMBA ROMÂNĂ ȘI CLASICĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII NAȚIONALE DIN CERNĂUȚI

Catedra de Filologie Română și Clasică din cadrul Universității Naționale „Iuri Fedkovici” din Cernăuți lansează în premieră două specializări noi, actuale din perspectiva cerințelor pieței forței de muncă: „Filologie (limba și literatura română + limba engleză)” și „Filologie (traducere româno-ucraineană)” – notează Agenția BucPress.

Potrivit reprezentanților Catedrei de Filologie Română și Clasică, aceste specializării au fost aprobate de conducerea universității. În afara celor două specializări, este organizat concurs de admitere la programul de studii universitare „Învățământ mediu (limba și literatura română)”, care, pe lângă pregătirea de specialitate asigură pregătirea psihopedagogică, didactică și practică. După terminarea cursurilor universitare, studenții pot urma cursuri de masterat (3 semestre).

Informații de contact: +380372584834; e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1