Citeste si...

PUTERILE OCCIDENTALE SUSȚIN „DECLARAȚIA PRIVIND CRIMEEA”

O serie de cancelarii occidentale și-au anunțat sprijinul pentru politica oficială de nerecunoaștere a anexării Crimeei, proclamată oficial de către Departamentul de Stat al SUA în asa-zisa ”Declaratie privind Crimeea”.

Potrivit Pagina de Rusia, pe site-ul Guvernului Marii Britanii, MAE de la Londra (Foreign office) susține că politica londoneză pe această temă coincide cu cea americană.

„Marea Britanie sprijină declarația fermă a Statelor Unite privind dezacordul cu anexarea ilegală a Crimeei de către Rusia …

Condamnăm încălcarea continuă a dreptului internațional de către Rusia. Crimeea este teritoriul Ucrainei. Suntem pe deplin angajați față de principiul protecției suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei în cadrul granițelor sale recunoscute pe plan internațional „, se arată în declarația oficială a Foreign office.

Și Uniunea Europeană a emis un comunicat în care își arata spirjinul fata de „Declarația privind Crimeea“.

„Declarația privind Crimeea“ reflectă o poziție puternică și principială a SUA în legătură cu anexarea ilegală a Crimeea și Sevastopolului și a încălcarii suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei“, – a declarat reprezentantul Uniunii Europene.

 O susținere a ”Declaratiei privind Crimeea” a venit şi din Germania.

Ministrul german de externe, Heiko Maas, a declarat că poziția Berlinului în chestiunea Crimeei a rămas neschimbată. Declaratia sa este redata pe Twitterul Ministerul Afacerilor Externe din Germania.

„Anexarea contravine legislației internaționale și vom sublinia din nou și din nou acest lucru. Nu suntem pregătiți, indiferent de cât timp va trece, să ne întoarcem la agenda obișnuită”, a spus Maas, potrivit Pagina de Rusia.

BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1