Citeste si...

LOTUL NAȚIONAL DE NATAȚIE, PRIMIT LA AMBASADA ROMÂNĂ DE LA BUDAPESTA

natatieLotul național de natație al României a fost întâmpinat la Budapesta de Misiunea diplomatică română. În data de 25 iulie, Ambasadorul României la Budapesta şi colectivul Misiunii au primit vizita conducerii delegaţiei României la Campionatele Mondiale de Nataţie (FINA) aflate în curs de desfăşurare în Ungaria. Delegaţia sportivă din România a fost condusă de  Silviu Anastase, însoțit de  Camelia Potec, campioană la Jocurile Olimpice de la Atena şi președinte al Federaţiei Române de Nataţie și Pentatlon modern.

Campionatele Mondiale de natație, eveniment desfășurat sub egida FINA, sunt găzduite, în acest an, de capitala Ungariei, Budapesta. Un total de 76 de seturi de medalii se vor pune în joc, la șase discipline distincte: înot, sărituri în apă, polo pe apă, înot în ape deschise, înot sincron și sărituri de la mare înălțime. România participă, la această competiție majoră, cu șase sportivi. Anca Șerb va participa la probele de trambulină 1 și 3 metri, iar  Aurelian Dragomir va concura la platformă 10 metri. Cei doi vor fi în lista concurenților, la proba pe echipe, în numele României. Înotătorii se vor întrece, la Danube Arena, între 23 și 30 iulie. Din partea României participă Marius Radu, 50 metri liber, Alin Coste, 100 metri liber, Bogdan Scarlat 1500 metri și Alin Artimon 400 metri.

În total, la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, vor participa sportivi din 180 de țări, de pe toate continentele. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1