Citeste si...

REGIZORUL ANDREI ȘERBAN, LA BUDAPESTA

Andrei Serban1Renumitul regizor român, Andrei Serban se aflā la Budapesta, pentru a doua  oarā. A sosit la Budapesta împreunā cu sotia si colega de creatie, Daniela Dima, cu care vor pune în scenā piesa lui Shakespeare, Richard al III-lea.
          Premiera va avea loc pe data de 18 februarie 2018, la Teatrul Rádnoti  din Budapesta si piesa va fi jucatā pe aceasta scenā si în zilele de 23, 28 februarie, 1 martie. Andrei Serban este un regizor bine cunoscut în lumea culturalā, atât în tarā cāt si în strāinātate, lucrând cu mari teatre de pe toate continentele. Regizorul s-a nascut în anul 1948, în Bucuresti si trāieste din anul 1969 în  New York.
           Celebrul regizor de teatru si operā si sef al scolii de actorie de la Columbia University din New York este cunoscut actorilor si publicului budapestan din anul 2010, când a pus în scena piesa "Trei Surori", la Teatrul National din Budaptesta, bucurându-se de un mare succes.
     În piesa, Richard al III-lea vor juca unii dintre cei mai buni actori din Ungaria:Alföldi Robert, Gazsó György, Kelemen József, Kováts Adél, Martin Márta s.a
         Regizorul Andrei Serban la cei 74 de ani, este plin de energie si reuseste sa se prezinte atât în tarā, la Bucuresti, Iasi, Cluj , cât si în strāinātate, cu noi piese, ce se vor juca ani de-a rândul. Întrebat despre parcursul carierei sale artistice, cu modestie,  Serban a raspuns: "Nu stiu cât talent am avut, dar sigur noroc am avut cu carul ; faima internationalā o consider ca si cum as fi câstigat la o loterie artisticā".
      

 

Serbana Kiss-Meirosu


Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1