Citeste si...

BULGARIA - PROTEST PE ŞOSELE

masinabulgariapericolpepatruroti 1390580097Atenţie mare, în cazul în care doriţi să tranzitaţi Bulgaria, în această perioadă! Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în tranzit prin Bulgaria, cu destinația Grecia, că luni, 29 mai 2017, începând cu orele 10.00, în afara carosabilului din zona de acces către punctul de trecere a frontierei Kulata, situat la frontiera dintre Bulgaria și Grecia, se va desfășura un protest al Asociației Sindicale a Muncitorilor/Șoferilor din Transporturi din Republica Bulgaria, la care vor participa aproximativ 300 de persoane, șoferi profesioniști bulgari. Acestora li se vor alătura șoferii bulgari aflați în așteptare, în coloana de camioane, pe sensul de ieșire din Bulgaria, în ziua respectivă. Protestul va genera întârzieri și timpi de așteptare suplimentari, la specificul marfă al punctului de trecere Kulata. 

În cazul în care negocierile dintre șoferi și reprezentanții autorităților bulgare competente vor eșua, există posibilitatea de a se ajunge la blocarea totală a circulației prin punctul de trecere a frontierei Kulata.

Cetățenilor români care vor efectua deplasări în perioada menționată spre Grecia, prin Kulata, li se recomandă să urmărească cu atenție situația din zona respectivă prin intermediul mediilor de informare sau să aleagă itinerarii ocolitoare prin celelalte puncte de trecere frontieră dintre Bulgaria și Grecia.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sofia: +35929712858 şi +35929733510, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Sofia: +359879440758.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1