Citeste si...

ANATOL ȘALARU CHEAMĂ UNIONIȘTII LA PROTEST

media 143833804426501600Anatol Șalaru, fostul ministrul al Apărării din Republica Moldova, demis de președintele Igor Dodon din cauza opțiunilor pro-europene pe care le afișa, adresează un îndemn unioniștilor basarabeni să iasă din nou în stradă, chiar dacă ultima dată au fost alungați. Șalaru a postat pe pagina de facebook un mesaj pentru cetățenii moldoveni nemulțumiți de actuala conducere a țării.

 

 

Partidul Unității Naționale invită membrii, simpatizanții formațiunii și toți cetățenii Republicii Moldova să participe duminică, 30 iulie, la mitingul pașnic organizat de către Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. 
Alianța dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon prin intermediul expresiilor lor politice, PD și PSRM, au dus țara în pragul izolării internaționale decuplând, prin nerespectarea recomandărilor instituțiilor europene, Republica Moldova de vectorul european îngropând astfel orice perspectivă de dezvoltare. 
Partidul Unității Naționale solicită Parlamentului Republicii Moldova să anuleze legea votului mixt și să revină la sistemul proportional. Neanularea sistemului mixt va genera decredibilizarea, izolarea și transformarea Republicii Moldova într-o Cubă a Europei cu efecte dezastruase pentru toți cetățenii noștrii care, riscă sa piardă facilitățile oferite de Acordul de asociere cu UE, inclusiv anularea regimului liberalizat de vize.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1