Citeste si...

PREMII PENTRU ELEVII ROMÂNI DIN SERBIA

img 0898Elevii români din Serbia care s-au remarcat la disciplina "Limba română" au fost premiați pentru rezultatele lor. În cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la sediul misiunii diplomatice, la 27 iunie 2017, Ambasada României în Republica Serbia i-a premiat pe elevii care au participat și au obținut rezultate deosebite la competiția republicană, disciplina ”Limba română”, respectiv: Daniela Turcoane, Victor Ungur, Cosmin Ivașcu, Luchici Ramona, Sebastian Despot și Anastasia Oalge.

Oana-Cristina Popa, ambasador al României în Republica Serbia, a premiat, de asemenea, cadrele didactice care au asigurat pregătirea elevilor în vederea participării cu succes la competițiile regionale și republicane.

A fost apreciată, totodată, contribuția semnificativă a Școlii Elementare ”2 Octombrie” din Nicolinț, școală-gazdă a competiției din acest an, a Departamentului pentru limba și literatura română din cadrul Universității Novi Sad, responsabil cu elaborarea testelor și evaluarea lucrărilor, și a coordonatoarei Departamentului pentru educație al Consiliului Național al Minorității Naționale Române din Republica Serbia, care a asigurat cofinanțarea competiției.

Oana-Cristina Popa a înmânat premii constând în diplome și cărți, oferite de Ambasada României la Belgrad, cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și al Institutului Cultural Român din Viena.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1