Citeste si...

LA HERŢA AU FOST OMAGIAŢI VOLUNTARII

La 8 noiembrie în incinta bibliotecii raionale „Gheorghe Asachi” din Herţa a avut loc o adunare festivă organizată cu prilejul marcării celor 20 de ani de activitate a organizaţiei de voluntari din raionul Herţa.

 

Potrivit preşedintelui organizaţiei de voluntari, Mihail Onofriese, din cele mai vechi timpuri caritatea şi bunătatea manifestată de poporul nostru a devenit deja o tradiţie. „Este datoria noastră să-i ajutăm pe cei nevoiaşi, să le dăm o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă. Nu contează cum şi cât dărui, important este gestul şi rezultatul muncii, iar scopul nostru este să aducem bucurii şi speranţe în inimile celor care ne aşteaptă”, a spus el.

La  evenimentul privind omagierea voluntarilor din raionul Herţa au mai participat Tatiana Gliboceanu, primul locţiitor al Administraţiei Raionale de Stat Herţa, Constantin Tanas, vicepreşedintele Consiliului raional Herţa, precum şi şefa centrului regional de voluntariat „Pensionerul”, T. Saenko. De asemenea, au fost prezenţi reprezentanţii societăţii raionale “Crucea Roşie”,  Fondului raional de Pensii, şi bineînţeles, lucrătorii bibliotecii.

Atât preşedintele organzaţiei de voluntari din raionul Herţa cât şi ceilalţi vorbitori au ţinut să menţioneze că activitatea de voluntariat este imortantă  şi schimbă viaţa oamenilor în mai bine.

În încheiere, cei mai activi voluntari din Ţinutul Herţa au fost menţionaţi cu diplome pentru efortul depus în sprijinul celor de lângă noi.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1