Citeste si...

ROMÂNII DIN CERNĂUŢI SUNT INVITAŢI LA „HORA MARE-N GARA MICĂ”

Duminică, 28 ianuarie, începând cu ora 15,00, în incinta Filarmonicii regionale de stat din Cernăuţi va avea loc spectacolul extraordinar „Hora mare-n gara mică”, organizat de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni din Bucureşti şi Liga Tineretului Român „Junimea” din regiunea Cernăuţi. Evenimentul se va desfăşura şi cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuţi.

Solişti renumiţi, Gabriel Dorobanţu, Elena Merişoreanu, Ilie Caraş, Adriana Trandafir, Nicolae Datcu, Alexandra Dan, Alexandru Tărâţeanu şi alţii vor veni la Cernăuţi pentru a încheia suita manifestărilor dedicate Zilei Culturii Române în nordul Bucovinei. Alături de mari personalităţi ale cântecului românesc pe scena Filarmonicii regionale de stat din Cernăuţi vor evolua şi membrii ansamblului de dansuri „Alunelul” din comuna Horbova, regiunea Cernăuţi.

Parteneri media ai acestui spectacol românesc sunt Radio Cernăuţi, Agenţia BucPress, TV Bucovina, „Zorile Bucovinei”, „Monitorul de Hliboca”, „Gazeta de Herţa” şi „Meleag Natal”. Intrarea este liberă.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1