Citeste si...

EXPOZIŢIE DE ARTĂ PLASTICĂ ROMÂNEASCĂ LA SEGHEDIN

seghedin 1O expoziţie de artă plastică românească a fost vernisată la Seghedin, în Ungaria. Lucrările sunt la sediul filialei Seghedin a Institutului Cultural Român şi pot fi admirate până la jumătatea lui martie. Expoziţia cuprinde lucrări ale artiştilor Molnar Sandor, Holler Laszlo, Kovacs Keve Janos şi Sinko Janos.Toţi au obţinut titlul de doctor în arte vizuale la Facultatea de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Curatorul expoziţiei este prof.univ.dr. Aurel Chiriac, directorul Muzeului Ţării Crişurilor din Oradea, cel care a fost conducătorul de doctorat al celor patru artişti.

Expoziţia 7.X.4 cuprinde lucrări de linogravură, tehnică mixtă, instalaţii, pictură în tempera şi ulei, colaje şi vitralii, etc.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1