Citeste si...

DOUĂ MECIURI TRANȘATE PE TEREN, DOUĂ LA COMISII!

Vârful clasamentului Ligii a IV-a rămâne neschimbat și la finalul rundei a VII-a. Favoritele s-au impus în meciurile programate de AJF Mehedinți, mai puțin ACS Drobeta, însă cel mai probabil va câștiga la Comisii.

 

liga 1 petrolul ploiesti fc botosani 0 4 in play out rezultate clasament 18535215Viitorul Șimian s-a impus în derbyul rundei, pe terenul Strehaiei, cu 4 la 1, și continuă să fie lider. Contrar scorului, jucătorii Șimianului au avut un meci dificil, în condițiile în care gazdele i-au ținut în șah până în minutul 73. Echilibrul s-a rupt în finalul meciului, când liderul a punctat de trei ori și astfel au ajuns la cota 18 în clasamentul Ligii a IV-a. Principala urmăritoare, ACS Drobeta, aștaptă la comisii soarta celor trei puncte din disputa de la Viitorul Cujmir. Pe teren, gazdele s-au impus cu 1-0, însă severinenii au contestat dreptul de joc a unui fotbalist care era suspendat pentru meciul de duminică. Echilibru perfect a fost, în schimb, la Orșova. Dierna a remizat, 2-2, cu Dunărea Pristol, într-un meci în care oaspeții au smuls un punct în ultimele secvențe ale jocului. La Dănceu, Recolta din localitate a câștigat la masa verde jocul cu AS Corcova, după ce oaspeții nu s-au prezentat la meci.

 

Rezultatele și marcatorii:

 

CS Strehaia – Viitorul Șimian 1-4

 

Cristi Gomoi (17, 73 (a) ) / Mădălin Mătăsăreanu (33, 84, 89)

 

AS Dierna Orșova – AS Dunărea Pristol 2-2

 

Bogdan Epure (21, 73) / Adrian Vîlceanu (59), Alexandru Gherghinescu (90)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1