Citeste si...

POLIŢISTUL LOCAL AGRESAT ÎN URMĂ CU 10 ZILE, LA DROBETA TURNU SEVERIN, A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ

12705635 1556891254624725 1606584503907891654 nPoliţistul local bătut cu bestialitate, în urmă cu 10 zile, la Drobeta Turnu Severin, a încetat din viaţă noaptea trecută, în spitalul din Craiova, unde era internat. Joi, Constatin Barbu a suferit o intervenţie chirurgicală la cap, iar potrivit medicilor şi apropiaţilor, operaţia a decurs bine. Existau şanse mari de recuperare, dar joi seara între orele 23,30 şi 24,00, inima lui Constatin Barbu a încetat să mai bată. Trei atacuri de cord succesive l-au trimis în lumea îngerilor pe poliţistul care nu a dorit nimic altceva decât să-şi facă datoria, iar pentru acest fapt a plătit cu viaţa. În 2 februarie, în timp ce se afla la serviciu, poliţistul a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în faţa unui bar din Drobeta Turnu Severin. Ajuns la faţa locului, poliţistul a fost lovit cu bestialitate şi pus la pământ de un individ, care acum este arestat preventiv. Constatin Barbu a fost lovit de mai multe ori cu pumnul la nivelul piramidei nazale, iar în cădere a suferit o fractură craniană.  A sângerat abundent până la venirea Ambulanţei  şi a intrat în comă. Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au decis să-l tranfere la Craiova, unde a stat în comă indusă mai multe zile. Familia, colegii şi apropiaţii au sperat în tot acest timp că se va reface, iar intervenţia chirurgicală de joi părea că va fi salvatoare pentru poliţist. Cu toate acestea, inima lui a cedat. Constantin Barbu avea 58 de ani şi era recunoscut ca fiind un poliţist local cu experienţă, un om bun cu un suflet imens. Toţi colegii au doar cuvinte de laudă pentru cel care avea tot timpul la el o vorbă bună şi o încurajare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Comentarii  

0 #4 tepes 13-02-2016 10:24
D-zeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei!
Citat | Raportează către un administrator
+2 #3 Alex 13-02-2016 07:43
Sunt curios daca acest caz este in amploara la posturile TV, pentru alte faze penibile(ex: ba cristi, alti penibili filmati pe diferite site.uri video) apar toti fraieri la TV si acest om care si-a facut datori si a incetat din viata din cauza unui om care poate ca in viitor va fi in libertate, nu am decat sa spun ca traim in romania si evident ca bani spala absolut toate probleme. Romania te urasc!!! Tara tuturor posibilitatilor in ilegalitati!!!
Citat | Raportează către un administrator
+7 #2 Adi 12-02-2016 14:01
Cristian, la ce legi avem în țară infractorii au mai multe drepturi decât poliția. Nu putem scoate armă decât în cazuri de legitima apărare iar în cazul de față colegul nu a mai avut timp. Suntem singură țară unde suntem amenințați înjurați etc siu putem acționa conform legii. Condoleanțe îmi pare rău!
Citat | Raportează către un administrator
+12 #1 cristian goia 12-02-2016 10:21
inchisoare pe viață pentru criminal! dar îmi pun o întrebare, polițistul ăsta, Dumnezeu să-l ierte, nu era înarmat în acele momente, scăpa și el și scăpa și țara de o JIGODIE!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1