Citeste si...

VÂNĂTOARE DE FANTOME LA FOSTA MATERNITATE DIN TURNU SEVERIN

Ghost 1Clădirea fostei Maternităţi din Drobeta Turnu Severin a adăpostit multe drame, de-a lungul deceniilor, în care aici au venit pe lume sute de mii de copii. Imobilul insalubru reprezintă pentru toate femeile care au născut, aici, o amintire neplăcută. Mobilierul vechi şi rupt, microbii care îşi găsiseră lăcaş chiar şi în pereţi, gândacii care apăreau din locuri unde nu te-ai fi gândit, toate acestea întinau momentul fericit al aducerii pruncilor pe lume, iar proaspetele mame se gândeau cu îngrijorare cât de nesănătos era acel mediu pentru bebeluşi.  Dar toate acestea s-au încheiat acum, căci Maternitatea a fost mutată într-o clădire nouă. Numai că, odată imobilul eliberat au început să apară tot felul de poveşti despre fenomene stranii care s-ar petrece aici. În ultimul timp, foarte mulţi tineri din Turnu Severin au pornit o adevărată vânătoare de fantome. Ei sunt convinşi că imobilul fostei Maternităţi este casă pentru întâmplări paranormale. Zilnic, pe înserat, tineri de liceu vin să facă fotografii care să surprindă aceste fenomene stranii. Povestesc  emoţionaţi despre imaginile captate, în care zăresc trupuri şi contururi umane.  Una din fotografiile, care pune pe jar imaginaţia, surprinde în cadrul unei uşi conturul trupului unei femei tinere îmbrăcată în cămaşă de noapte şi capot, ca şi cum ar fi internată în spital. Despre ea spun că o cheamă Maria şi că bântuie coridoarele imobilului de mulţi ani. I-au aflat numele de la alţi tineri care vin aici noaptea pentru ritualuri satanice.  De altfel, în fotografia respectivă se observă pe podea un cerc cu însemne bizare, semn că aici s-au petrecut tot felul de întâmplări stranii. Autorităţile s-au autosesizat şi de ceva timp au pus pază în zonă.Ghost 20160308 002651 1 Cu toate acestea, vânătorea de fantome a luat amploare. Numărul  curioşilor sporeşte de la o zi la alta, iar în favoarea descoperirilor lor invocă o ştire difuzată de TVR, în care se arată conturul unui  bărbat la o fereastră aflată la etajul al doilea al clădirii. Poveşti cu întâmplări stranii petrecute la fosta Maternitate au tot circulat de-a lungul vremii. De altfel, imobilul a fost iniţial un hotel şi abia în perioada comunistă a fost transformat în spital. S-a vorbit de adevărate drame petrecute aici, în perioada interbelică, pe când era hotel, despre sinucideri  care ar fi atras energii negative. Cert este, că în toată perioada cât a fost spital, s-a tot vorbit despre faptul că nu era adecvat unei unităţi medicale. Nu era compartimentat potrivit nevoilor unui spital şi nu se ridica la nivelul aşteptărilor medicilor, dar şi pacienţilor deopotrivă. După ce a fost mutată Maternitatea de aici, la nivelul Municipalităţii Drobeta Turnu Severin s-a discutat despre posibilitatea reabilitării clădirii pentru a găzdui chiar Primăria. Între timp însă, se pare că aceste planuri au fost abandonate, iar vânătoare de fantome continuă şi chiar ia amploare. 

Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Comentarii  

+2 #3 cristina 23-03-2016 07:27
Vreau si eu filmarile
Citat | Raportează către un administrator
+1 #2 Costi cirlig 19-03-2016 19:44
Am facut si eu o filmare in care se aud tipetele acelei femei la etajul 1 si o prietena a filmat cum urca un scaun singur pe scari
Citat | Raportează către un administrator
+2 #1 Chițimia Daniel 19-03-2016 07:13
Am fost si eu ieri cu un coleg , culmea este ca exact la etajul 2 s-a închis geamul , ca si cum l-ar fi trântit cineva , iar înăuntru s-a auzit o ușă trântită.
Totuși , am auzit de la niste prieteni ca este un gardian si inauntru
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1