Citeste si...

URGIILE NATURII, DEZLĂNȚUITE LA DROBETA TURNU SEVERIN

furtunaUrgiile naturii s-au dezlănțuit în Mehedinți. La Drobeta Turnu Severin ploaia torențială a transformat străzile în lacuri. Furtuna a luat pe sus mai multe acoperișuri, iar tunetele și fulgerele nu au contenit timp de o oră și jumătate cât a durat ploaia torențială. Zona Combinatului de Prelucrare a Lemnului și a cartierului Tabaci a fost inundată. Toate străzile de aici au fost acoperite de apă. De asemenea, parcarea de la Inspectoratul Poliției Județene a fost inundată. Nivelul apei a atins între 45 cm și 1 m. Și strada Adrian a fost într-o situație similară. Aici, s-au revărsat apele colectate de pe străzile Cicero și Bolinteanu. Acoperișuri spulberate au fost în zona Școlii nr. 4 și la blocul A3, din apropierea Stomatologiei. Pentru Mehedinți, meterologii au emis cod portocaliu de furtuni, pe parcursul zilei de vineri, 15 iulie.

 

Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1